Over mij

Elvira Noot

Besmet met het paardenvirus
Natural Horsemanship Instructrice bij Eager Ears
doTERRA Essential Oil Specialist
Specialisatie: aromatherapie voor paard & ruiter
Voormalig Zadelpasser & jonge paarden trainer

”Paarden hebben mij gemaakt wie ik vandaag ben. Ondanks mijn eigen gezondheidheidsproblemen, die begonnen op vroege leeftijd, kon niets me van mijn echte passie weerhouden: paarden gedrag- en welzijn.

Al op vijftienjarige leeftijd begon ik met het geven van natural-horsemanship lessen, en mijn ‘hobby’ veranderde in een carrière toen ik mijn eigen instructie & jonge paarden- trainingsbedrijf, Eager Ears , oprichtte in 2012. In de jaren daaropvolgend werkte ik ook als zadelpasser en deels-eigenaar van Skyriding.

Natuurlijke gezondheidszorg & gezondheidszorg in het algemeen hebben altijd mijn interesse gehad. Mijn eigen genetische gezondheidsproblemen, mijn tijd als verpleegkunde student en alle mensen- en paarden die ik heb mogen ontmoeten met hun individuele worstelingen hebben die leergierigheid in mij alleen maar versterkt. Ik realiseerde me al gauw dat hoe meer ik leerde, hoe beter ik niet alleen mijzelf maar ook diegenen om me heen kon ondersteunen in hun zoektocht naar een betere kwaliteit van leven.”

Lezen wat ik geschreven heb over het trainen en verzorgen van paarden?

EOHorses
Adres: Leeuwerikstraat 58, 5348 XA Oss
KVK: 86734342
BTW: NL004301525B18

contact@eohorses.nl

 – Als je een vraag hebt over het ‘Horse Essentials’ boek dat niet op ‘deze pagina’ te vinden is
– of als je nieuwsgierig bent naar de essentiële oliën die ik gebruik, hoe ze werken en hoe je ze kunt bestellen…

kun je contact met me opnemen via mail of via het contact formulier.

13 + 13 =

Studenten & Collega’s over Mij

Ik heb een aantal lessen van Elvira gehad en ik kan niks anders zeggen dan dat Elvira een zeer kundig, vrolijk en fijn persoon is om mee te werken.
Zowel naar paard als mens is Elvira top in de communicatie, ze kan alles erg goed overbrengen en ondanks dat ik snel onzeker ben, heb ik daar bij haar geen last van. Ze is er goed in om mens en paard snel op hun gemak te laten voelen.

– Desiree Heijligers

“Met een dosis humor en heeeeel veeeel geduld paard en mens lezen, coachen en daar op verder bouwen.

Je doet gewoon waar je goed in bent !!!!
Dank je Elvira,
omdat je je wijsheid wil delen

omdat je de mens coacht en zo de wereld van het paard beter maakt !”

– Nele Vergult

“I have had the privilege of working with Elvira Noot in France and watching her develop her skills as a horsewoman. It’s rare in life to find someone that has so much feel, talent and skill and that remains completely true to their principles. Elvira wins the heart of every horse and has an ability to share that gift and lift others so that they too can have wonderful relationships with their horses.

– Cheryl de Bie